Ένα από τα βασικότερα μέρη ενός αυτοκινήτου είναι τα ελαστικά του. Η  καλή κατάστασή των ελαστικών  είναι σημαντική. Η αντικατάσταση και η  σωστή επιλογή των ελαστικών πρέπει να γίνεται με γνώμονα την ασφάλεια.  Τα ελαστικά του αυτοκινήτου είναι ο τελευταίος κρίκος της μετάδοσης της  ισχύος του κινητήρα στο δρόμο. Τα λάστιχα αναλαμβάνουν να μας κρατούν  πάνω σε αυτόν και να μας προσφέρουν ασφάλεια. Οι επιλογές μας ως προς  την αντικατάστασή των ελαστικών πρέπει να κατευθύνεται προς αυτή την  κατεύθυνση. Πολύ σημαντικός είναι ο έλεγχος των ελαστικων και κατά τη χρήση τους ανά  τακτά χρονικά διαστήματα.


Ελαστικό συμβατό με το αυτοκίνητο

Η εταιρεία μας, διαθέτει  πλούσια γκάμα από ελαστικά,  κατάλληλα για όλα τα αυτοκίνητα επιλέγοντας επώνυμους κατασκευαστές  ελαστικων.

Βασικό μέλημα στην κατασκευή των ελαστικών είναι να προσφέρουν το  καλύτερο δυνατό κράτημα σε στεγνό και βρεγμένο οδόστρωμα και αθόρυβη  λειτουργία όσον αφορά τα ελαστικά στα συμβατικά αυτοκίνητα. Επειδή το  ελαστικό αυτοκινήτου λειτουργεί και ως προέκταση της ανάρτησης, δίνεται  βαρύτητα και στον τομέα της άνεσης.


Πώς επιλέγουμε ελαστικά

Η επιλογή του ελαστικου γίνεται με βάση το αυτοκίνητο που διαθέτει  κανείς. Δεν ωφελεί να τοποθετήσουμε ελαστικά υψηλών επιδόσεων σ' ένα  συμβατικό αυτοκίνητο, αφού το ελαστικό αυτό διαθέτει άλλες προδιαγραφές,  με αποτέλεσμα να μην μπορεί να φτάσει το μέγιστο της απόδοσής του.


Φθορά και συντήρηση ελαστικών

Το πιο σημαντικό είναι να ελέγχουμε κάθε 15 μέρες την πίεση ελαστικών, να κάνουμε αλλαγή θέσης τροχών και ζυγοστάθμιση κάθε 10.000 χλμ για να διατηρούμε σε καλή κατάσταση τα ελαστικά μας εξασφαλίζοντας και καλύτερη χιλιομετρική απόδοση, πάντα με ασφάλεια.

Επισκευτείτε μας για έλεγχο ελαστικών, κι εμείς με αντικειμενικά κριτήρια θα σας υποδέιξουμε αν απαιτείται η αντικατάστασή τους.

Μοιράσου το στα κοινωνικά δίκτυα